GIUSEPPE'S FORNO A LEGNA

Recentreview


3.5 stars out of 225 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Giuseppe's Forno a Legna. Want to know more? Find out more.

14 Jan 2023 at 0:09 Geen aanrader! Foute pizza werd geleverd. Wanneer telefonisch gemeld aan het restaurant werd het probleem niet erkend. Het deeg van de geleverde pizza's was heel slap.
11 Jan 2023 at 21:46 Fantastische pizza’s !! Keer op keer
26 Dec 2022 at 21:08 1- we hebben meer dan 2 uur gewacht op onze bestelling. 2- we kregen de verkeerde pizza's, wat des te pijnlijker was omdat wij vegetariër zijn. Wij bestellen hier nooit meer.
23 Dec 2022 at 17:03 Heel lekker
3 Dec 2022 at 20:37 Graag snijden aub… :-) we hadden geen bestek
27 Nov 2022 at 12:41 Al meermaals besteld maar dit restaurant is niet consistent. Soms lekker, soms niet goed gebakken. Bij onze laatste bestelling was de pizzadeeg binnenin nog rauw. Heel de pizza was wak. Foto gestuurd naar restaurerant: geen antwoord, dus geen service
30 Oct 2022 at 21:52 Alles was fout geleverd. Ze zeiden me aan de telefoon dat ze al reeds een hele tijd geen marinara meer op het menu hadden, maar zowel op hun eigen site als, Uber Eats als take away stond deze nog op. Dus kreeg ik (vegetariër) een pizza met vlees…
27 Oct 2022 at 11:37 Verkeerde pizza’s ontvangen. Ik ben vegetariër, jammer genoeg heb ik in de reviews gezien dat dit vaker gebeurt. En dan nog eens 1,5 uur wachten voor een foute levering en slappe pizza’s, om dan achteraf te horen dat ik dit zelf moet regelen.
21 Oct 2022 at 8:38 It took 1.5h to get the food. Even the initial estimation of the delivery time (1h) was excessive and wrong
11 Oct 2022 at 22:01 Takeaway vervroegde de bestelling met een uur, maar gelukkig was dit bij aankomst niet zo.
10 Oct 2022 at 9:35 Jammer genoeg koude burrata = pizza
4 Oct 2022 at 21:55 mijn bestelling kwam onvolledig aan en ze laadden het volledig in, alleen de pizza arriveerde en de salade ontbrak?